Ruim 90% van de Nederlanders van boven de 65 jaar woont in een 'gewoon' huis, en het overgrote deel wil hier ook graag zo lang mogelijk blijven wonen.
Kunnen zij ook in dat 'gewone' huis blijven wonen als de ouderdom lichamelijke ongemakken met zich mee brengt? En hoe zit het als er eventueel hulp of zorg nodig is?

Wat is er nodig?

Voldoende ruimte op de juiste plaatsen, goede voorzieningen voor veiligheid en comfort, en een betere toegankelijkheid is de basis om lang veilig en comfortabel te kunnen blijven wonen.

In de meeste gevallen zijn bestaande woningen geschikt te maken door behulp van kleine of grotere aanpassingen uit te voeren.

Installatie van 'domotica' kan de veiligheid en het comfort verhogen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Door met een team van gespecialiseerde vakmensen samen te werken hebben wij alle noodzakelijke bouwkundige kennis in huis om te adviseren, aanpassen en te begeleiden.
Voor de keuze van eventuele hulpmiddelen werken we samen met een ergotherapeut.

Om een goed beeld te krijgen welke aanpassingen voor u mogelijk zijn op het gebied van hulpmiddelen, veiligheid en woningaanpassingen bieden wij u een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Dit adviesgesprek zal bij u thuis plaatsvinden en kan u veel helderheid bieden op het gebied van mogelijkheden, kostenindicatie en praktische tips

Daarnaast kunnen wij bemiddelen in de aanschaf van een “mantelzorgwoning”

  • Dubbel

    Van verzoek naar resultaat

  • Trapleuning

    Deze bijzondere trapleuning is op deze manier gemaakt om de gebruiker te dwingen het brede deel van de trap te gebruiken en zich toch aan beide zijden te kunnen vasthouden.

  • Drempel

    Drempel weg en op vlak niveau opgevuld met hout.

  • Beugel