Ik ben Marthè Bekkers, geboren, getogen en woonachtig in het pittoreske Herkenbosch. Ik ben een jonge 50+er met twee rechterhanden en een enorme passie voor klussen, bouwen en verbouwen.

Met een technische achtergrond en ruim 30 jaar ervaring in de bouw en bouwmaterialenwereld heb ik een brede kennis en ervaring opgedaan in de bouwbranche.

In 2016 heb ik heb ik de kans gekregen om mijn carrière een nieuwe wending te geven door mijn activiteiten te gaan richten op 50+ers die op het punt staan om na te denken over hun toekomstige woonsituatie. Dit heeft geleid tot de oprichting van Bekkers Woonoplossingen.

In 2017 heb ik de opleiding gevolgd tot SeniorKeurAdviseur®. Ook ben ik opgeleid en gecertificeerd als adviseur en monteur door Handicare, fabrikant van Linido badkamerhulpmiddelen.

Met alle opgebouwde ervaring én het netwerk aan specialistische vakmensen in mijn omgeving ben ik (én u) verzekerd van de juiste vakkennis om een uitgebreid pakket aan opdrachten aan te kunnen.

Geïnspireerd door de persoonlijke ervaringen die ik heb meegemaakt met familieleden en bekenden die op latere leeftijd tegen wil en dank naar seniorencomplexen zijn moeten verhuizen omdat hun bestaande woning niet meer geschikt was in verband met het ongemak van lichamelijke gebreken. Van “levensloopbestendige” woningen was er toen nog nauwelijks sprake.

Door de verhuizing op latere leeftijd naar seniorenwoningen zijn mensen weliswaar gegarandeerd van een woning die voldoet aan de laatste standaard op het gebied van mindere mobiliteit. Echter heeft deze verhuizing veelal ook nadelige gevolgen voor de betrokkenen. Zo betekent deze (vaak vanwege gezondheid gedwongen) verhuizing ook dat men losgerukt wordt van de oude vertrouwde woning en woonomgeving.
Seniorencomplexen staan nu eenmaal voor de meeste mensen op een behoorlijke afstand van de voor hun vertrouwde omgeving.
Verminderde noodzaak van beweging, minder vertoeven in de buitenlucht en de onttrekking aan hun bekende sociale omgeving hebben vaak een tegengesteld effect op het woongenot en de levensverwachting.

Zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel in eigen huis blijven wonen, is tegenwoordig de wens van de meeste senioren. Door tijdig de juiste aanpassingen aan de woning te realiseren is dit ook voor de meeste mensen mogelijk.
De wens om lang thuis te blijven wonen sluit aan bij het beleid van de overheid. De overheid stimuleert mensen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen met aantrekkelijke stimuleringsmaatregelen, maar legt daarbij steeds meer de verantwoordelijkheid bij de mensen zelf.

In de afgelopen 30 jaar heb ik mijn werk altijd uitgevoerd met grote inzet, enthousiasme en passie. In mijn eigen onderneming kunt u er op vertrouwen dat ik dezelfde inzet, enthousiasme en passie onverminderd inzet voor mijn huidige en toekomstige klantenkring.

Klanttevredenheid en uitstekend resultaat zijn de drijfveren voor mijn onderneming.

Ik hoop u graag binnenkort te ontmoeten.